Supplementen voor calcium tekort

Alternative Medicine. Vitamin capsules. Homeopathic supplement.
Alternative Medicine. Vitamin capsules. Homeopathic supplement.

Gedurende je hele leven zal calcium erg belangrijk blijken te zijn. Met de belangrijkste momenten van je leven, zoals de kindertijd, borstvoeding of zwangerschap, is het erg belangrijk om de juiste hoeveelheden calcium binnen te krijgen. Voor kinderen helpt calcium bij de groei van tanden en botten en het voorkomt bloedstolsels. Bij volwassenen helpt calcium osteoporose te voorkomen.

Als u calciumsupplementen wilt nemen of momenteel gebruikt, moet u ze voor of na uw maaltijd innemen met een groot glas vloeistof, bij voorkeur water. Als u kauwbare calciumsupplementen gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de pillen grondig kauwt voordat u ze doorslikt. Als je moeite hebt om ze te kauwen, moet je ze altijd laten oplossen in een glas water of sap en langzaam drinken zodra het is opgelost. Houd er rekening mee dat u geen andere medicijnen onmiddellijk na calciumsupplementen moet nemen, omdat ze gemakkelijk kunnen interfereren met andere soorten medicijnen die u mogelijk gebruikt.

Hoewel calciumsupplementen ideaal zijn voor het bevorderen van bot- en tandgroei en gezondheid, moet u er altijd voor zorgen dat u ze kunt nemen voordat u de aankoop doet. Degenen die lijden aan longziekte, nierstenen, maagproblemen of diarree moeten altijd eerst een arts raadplegen om ervoor te zorgen dat calciumsupplementen de dingen niet erger maken. Als u toevallig zwanger bent, moet u uw arts laten weten dat u geïnteresseerd bent in of calciumsupplementen gebruikt, omdat bekend is dat ze in de moedermelk terechtkomen.

Normaal gesproken kan iedereen calciumsupplementen nemen, hoewel het gebruik ervan in hoge doses verschillende en bijwerkingen kan veroorzaken. Als u calciumsupplementen in grote doses neemt, kunt u constipatie, braken, misselijkheid, een verlies van eetlust, een droge mond en een verlies van eetlust ervaren. Als u een van de bovenstaande problemen begint te krijgen, moet u onmiddellijk contact opnemen met uw arts.

Wanneer u contact opneemt met uw arts, moet u hem laten weten of u andere medicijnen gebruikt en eventuele geschiedenissen van ziekte of ziekten die uw familie kan hebben. Hoewel iedereen calciumsupplementen kan nemen, zijn er zeldzame gevallen waarin ze u bijwerkingen kunnen veroorzaken. Bijwerkingen zijn zeer zeldzaam, hoewel ze gebeuren en kan voorkomen dat bepaalde personen van het nemen van deze supplementen.

Als je problemen hebt met je botten of gewoon je botten gezond wilt houden, zijn calciumsupplementen wat je nodig hebt. Ze kosten niet veel geld, maar ze zullen je de gemoedsrust geven in de wetenschap dat je botten sterk en gezond zullen blijven. je kunt ze ook in uw dagelijkse voeding opnemen – hoewel u eerst contact moet opnemen met uw arts om er zeker van te zijn dat ze je geen problemen zullen bezorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in