Nutra digest reviews en ervaringen: betrouwbaar?

Nutra digest reviews en ervaringen: betrouwbaar?
Nutra digest reviews en ervaringen: betrouwbaar?

Nutra Digest is een voedingssupplement die volgens de verkoper kan bijdragen aan een gezond spijsverteringskanaal en veel gezondheidsproblemen in één keer aanzienlijk kan verbeteren. De kosten voor 1 potje zijn 69.95 en geadviseerd word om er meer te bestellen i.v.m. tekorten op de markt.

Voordat je tot een (mis)koop overgaat, lees eerst onze review over dit wondermiddel.

2M MEDIA is eigenaar Nutra Digest

2M MEDIA is een bedrijf van 2 jonge Fransen dat zich richt op de verkoop van supplementen op internet. Het bedrijf verkoopt de supplementen via social media en advertenties. Ze maken gebruik van een verkoopvideo om hun producten aan te prijzen. De bedrijfsvorm is Société par actions simplifiée. Wij denken dat Nutra Digest enkel een verkoopwebsite is en geen zelfstandig bedrijf.

Ervaringen met Nutra Digest

De ervaringen met Nutra Digest zijn zeer negatief op internet. Doordat ze gebruik zouden maken van een fictief persoon Dr. Raphaël Perez, wordt dit breed uitgemeten op trustpilot. Er zijn negatieve reacties over de verkoopvideo en de reclame boodschap. Er wordt ook aangegeven dat dit supplement geen werking heeft. M.b.t. de dokter lijkt dit op erg veel op Sanadigest. Er is ook veel commentaar op het wetenschappelijk bewijs en de medische claims die worden gedaan in de verkoopvideo.

Er zijn ook positieve ervaringen op de verkoopwebsite en op zgn. review websites. Deze review websites, schrijven overigens geen review, maar een verkoop verhaal en ze moedigen je aan om dit te kopen, uiteraard verdienen ze veel geld mee.

Bij de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) zijn deze producten (en Dr Raphaël Perez) niet bekend.

Dr. Raphaël Perez

Wij zijn op zoek gegaan naar Dr. Raphaël Perez. Op trustpilot wordt hij fake genoemd. Er is een Youtube kanaal dat al 8 jaar oud is, met gezondheids video’s. Hij heeft ook een website die geregistreerd is in 1999. En hij is verbonden aan de verkoopvideo’s en producten van 2M MEDIA. Hij is ook bekend op Linkedin, met een profiel dat echt lijkt. Hij werkt als specialist in de alternatieve geneeskunde.

De verkoopvideo’s zijn gemaakt met een voiceover en ingesproken met Nederlands, Engels of Frans.

Ingrediënten Nutra digest

Ingrediënten Nutra digest 
Ingrediënten Nutra digest

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Nutra Digest of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Als je vragen mocht hebben ga dan naar de  Maag Lever Darm Stichting (MLDS) of raadpleeg jouw huisarts of specialist.

2 REACTIES

  1. Het kan verleidelijk zijn om zomaar supplementen te slikken om onze gezondheid te verbeteren, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het innemen van supplementen. Het is altijd aan te raden om advies te vragen aan een arts of deskundige voordat je supplementen gaat slikken. Sommige supplementen kunnen schadelijk zijn in hoge doses en kunnen interacties hebben met andere medicijnen die we al nemen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezond dieet en lichaamsbeweging. Het is belangrijk om eerst te proberen onze voedingsstoffen uit voeding te halen voordat we besluiten om supplementen te nemen. Als we toch supplementen willen nemen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare bron en om de aanbevolen dosering te volgen.

  2. De klachten begonnen klein met een opgeblazen gevoel, gasvorming en lichte constipatie, maar werden geleidelijk aan erger. Ik begon steeds meer ongemak te ervaren, gevolgd door hevige buikpijn en krampen die mij uit mijn slaap hield. Naarmate de symptomen erger werden, begon ik gewicht te verliezen en te vermageren.

    Ik kreeg ook last van diarree, bloederige ontlasting en vermoeidheid. Na een medische controle bleek dat ik een ernstige darmziekte had, die zonder behandeling fataal had kunnen zijn. Dus geen Nutra Digest meer voor mij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in