Hypnose om Gewichtsverlies te bereiken

Hypnose om Gewichtsverlies te bereiken
Hypnose om Gewichtsverlies te bereiken

Hypnose is een mogelijkheid voor gewichtsverlies. Het beheersen van uw gewicht en het vermijden van gewichtstoename naarmate u ouder wordt, zijn belangrijke manieren om een groot aantal gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen te voorkomen.

Inderdaad, als u meer dan 10 kilo boven uw ideale gewicht bent, loopt u een groter risico op een schurkengalerij van potentieel dodelijke aandoeningen, waaronder diabetes, hoge bloeddruk, coronaire hartziekten, endometriumkanker, obstructieve slaapapneu en borstkanker.

Bovendien hebben de meeste mensen met overgewicht de neiging om lichaamsbeweging te vermijden, en die vermijding draagt alleen maar bij aan de tol die wordt betaald voor extra kilo’s.

Als je een zittende levensstijl hebt en overgewicht hebt, loop je een hoger risico op hart- en vaatziekten en andere gezondheidsproblemen. En als u al een medische aandoening heeft, zoals een hoog cholesterolgehalte, loopt overgewicht een hoger risico op complicaties.

Het goede nieuws is dat zelfs bescheiden hoeveelheden gewichtsverlies uw gezondheid aanzienlijk kunnen verbeteren. Verlies van 10% van het lichaamsgewicht kan de bloeddruk, hoge cholesterol, triglyceride en hoge bloedsuikerspiegel verlagen.

Tegenwoordig zijn er veel procedures die kunnen bijdragen en mensen kunnen helpen effectief gewicht te verliezen. Een van de bekende procedures bij het verliezen van gewicht is door middel van hypnose.

Er zijn echter veel misvattingen ontstaan met betrekking tot de toepassing van hypnose bij het verliezen van acht. En omdat het geen medicijnen of medicijnen en operaties betreft, hebben veel mensen de neiging om te denken dat afvallen door hypnose een van de veiligste programma’s voor gewichtsverlies lijkt te zijn.

Om meer te weten te komen over hypnose en de effecten ervan op het verliezen van gewicht, is hier een lijst met enkele feiten die u inzicht geven in wat het met uw lichaamsgewicht kan doen.

1. Hypnose kan een onmiddellijk riskant zijn als het niet goed wordt gedaan en niet wordt gebruikt door mensen die hoog opgeleid zijn met het echte concept van hypnose.

Zelfs als veel mensen de neiging hebben om te denken dat hypnose geen onmiddellijk gevaar voor hun gezondheid zal vormen, is het toch belangrijk om te weten dat de persoon die de procedure zal uitvoeren bekwaam genoeg is en dat hij of zij weet met welke factoren rekening moet worden gehouden voordat de procedures worden uitgevoerd.

2. Hypnose alleen kan overtollig vet niet uit het lichaam verwijderen en daarom iemand laten afvallen.

De meeste gezondheidsexperts beweren dat hypnose alleen een onderdeel zou moeten zijn van een heel geassimileerd proces. Het mag nooit worden gebruikt als de enige gewichtsverlies procedure.

Bovendien zal één sessie hypnose slechts zeer minimale resultaten hebben op het gewicht van een individu. Bij het verliezen van gewicht zal hypnose in combinatie met psychotherapie effectiever zijn dan hypnose alleen. Dit komt omdat hypnose slechts een staat is van diepe ontspanning van de geest, waarin men nog steeds de controle over zijn of haar eigen lichaam kan hebben.

3. Hypnose is een manier om in de subliminale staat van een persoon te komen. Wanneer een persoon zich in het “hypnotische stadium” bevindt, reageert het lichaam beter op suggestibiliteit vanwege de geïntensiveerde staat van concentratie.

Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat men door hypnose de geest van een individu al kan “herprogrammeren”.

In werkelijkheid kan hypnose alleen het bereik lopen van een probleemloze ontspanningsconditie tot een goede initiatie die wordt beheerd door een professionele hypnotiseur. Daarom moet het niet als paranormaal en magisch worden beschouwd in zijn resultaten.

Kortom, mensen zouden zich er meer van bewust moeten zijn dat hypnose geen enkel effectief proces is bij het verliezen van gewicht. Het is meer een facilitator van verschillende behandeltechnieken.

Daarom moet het worden gecombineerd met andere programma’s voor gewichtsverliesbeheer om effectief te zijn in het maken van mensen die overtollig gewicht verliezen. Op deze manier zullen mensen in staat zijn om meer gewicht te verliezen met een meer ontspannen en verfriste gemoedstoestand.

Zoals ze zeggen, een gezonde geest is een gezond lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in