Het South Beach Dieet

Het South Beach Dieet
Het South Beach Dieet

Er zijn veel manieren om af te vallen en de meest populaire is het eten van meer eiwitten en vetten met een beetje koolhydraten ertussen. Een goed voorbeeld hiervan is het South Beach Dieet, waarvan bewezen is dat het goed is voor het hart en lichaam.

Voor degenen die het nog nooit hebben gedaan, gebeurt dit in fasen. Het eerste deel wordt gedaan over een periode van 2 weken en de persoon zal zich onthouden van het eten van voedsel zoals brood, aardappelen, gebakken voedsel, fruit en de consumptie van elke vorm van alcohol. Het individu kan af en toe een portie magere yoghurt of melk hebben.

Wanneer de maag van het individu zich heeft aangepast, is het tijd om enkele van degenen die zijn opgenomen terug in het dieet te brengen. Deze omvatten tomaten, fruit en uien.

Als de persoon in staat is om dit na nog eens twee weken goed te doen, zal het derde deel er in feite voor zorgen dat het huidige dieet niet verandert. Degenen die in staat zijn om zich aan het programma te houden zoals geschreven in boeken en andere gerelateerde literatuur, kunnen in een mum van tijd afvallen.

Vereist dit oefening om te helpen bij het verliezen van gewicht?

Mensen die zijn geïnterviewd hebben beweerd dat dit niet nodig is om van die extra kilo’s af te komen. Dit komt omdat het lichaam gedwongen zal worden om meer calorieën te verbranden vanwege de beperkte inname.

Er was een tijd dat het South Beach-dieet niet zo populair was onder vegetariërs, omdat het individu vlees in kleine porties moet eten. Er zijn veranderingen geweest en mensen kunnen nu profiteren van dit regime.

Er zijn kookboeken en andere gerelateerde informatie op internet die de persoon thuis kan maken om 8 of meer kilo’s te kunnen verliezen, net als gewone mensen.

Het aantal kilo’s dat een persoon kan verliezen, zal variëren. Dit hangt echt af van de genetica van het individu, omdat er mensen zijn die dik en dun zijn. Het is het beste om eerst een arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat dit type dieet veilig is voor de persoon om te proberen.

Als dit soort dieet niet werkt, hoeft de persoon zich geen zorgen te maken. Dit komt omdat er nog anderen zijn die het proberen waard zijn en die het individu kunnen helpen het gewenste gewicht te bereiken. Als de persoon in het begin slaagt, moet men niet opgeven en het opnieuw proberen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in