De Basisprincipes van afvallen

 De Basisprincipes van afvallen
 De Basisprincipes van afvallen

Mislukte diëten en uit de hand gelopen obesitas kunnen ertoe leiden dat je gelooft dat afvallen moeilijk is, maar het is vrij eenvoudig, althans op papier. Het enige wat je hoeft te doen is de calorieën die je verbrandt groter te houden dan de calorieën die je eet. Waarom is dit artikel dan zo lang?

Je eerste stap is om erachter te komen hoeveel calorieën je elke dag verbrandt. Er zijn een paar formules die in de loop der jaren zijn uitgekomen die schatten hoeveel calorieën je per dag verbrandt op basis van je geslacht, leeftijd, gewicht, lengte en fysieke activiteit. Houd er bij het gebruik van deze formules rekening mee dat het nummer dat u krijgt u een schatting geeft en niet een getal dat nooit van dag tot dag verandert. Het zal fluctueren.

Veilig gewichtsverlies wordt beschouwd als 1-2 pond per week. Hoewel het mogelijk is om meer te verliezen, is het uiterst ongezond om dit te doen. Dus hoeveel calorieën moet je eigenlijk uit je dieet schrappen?

Een pond lichaamsvet staat gelijk aan ongeveer 3500 calorieën. Als u een pond in een week wilt verliezen, moet u 3500 calorieën per week uit uw dieet schrappen. Hoewel dit misschien als veel klinkt, komt het per dag uit op een calorietekort van 500.

Je volgende stap is om jezelf af te vragen hoe je van ongewenst gewicht af wilt komen. U kunt 500 calorieën per dag uit uw dieet schrappen of de hoeveelheid calorieën die u verbrandt met 500 calorieën per dag verhogen. Een combinatie van deze twee methoden is de beste manier om te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in